Meubelreiniging in Almere en omgeving.

Wij komen door heel Almere en omgeving aan huis. Of er nou op de bank is geplast of door de kinderen of huisdieren is geknoeid. Geen paniek! Blijf er zelf vanaf en ga helemaal niet met HG of andere schoonmaakspul aan de slag. Vaak veroorzaken schoonmaakmiddelen nog meer vlekken en worden vlekken nog groter dan ze al zijn.

 

Stuur ons een een WhatsApp berichtje met een foto van uw bank en wij vertellen u precies wat het kost en wanneer het zou kunnen.

 

Een mooie simpele hoekbank waar flink op geleefd zoals het hoort natuurlijk, de kinderen en katten hebben er een hele boel vlekken achter gelaten, mevrouw heeft met verschillende vlekkenreinigers de vlekken geprobeerd te verwijderen maar zonder resultaat.

De bank is diep gereinigd, het zichtbare en onzichtbare vuil is uit de bank gezogen door een sproei en extractiemethode. De bank is vuilafstotend gemaakt en kan nog jaren mee.

 

 

Stoelen of bank reinigen in Almere

Prachtige eetkamerstoelen waar flink op geleefd is zoals het hoort natuurlijk. Het begint met een kleine vlekje wat je probeert te verwijderen met een vlekkenreiniger of water en de vlekken worden alleen maar groter en groter tot u grote verbazing. 

Geknoeid op uw bank of stoelen? Gebruik vooral geen geen reinigingsmiddelen. Wat klanten ons vertellen is dat wanneer men een vlekkenreiniger gebruikt dat er meer en meer kringen ontstaan en dat is niet zo gek. Heb je eetkamerstoelen of bankstel waar je nog lang van wilt genieten? Stuur ons een foto van bank of stoelen via WhatsApp en we vertellen u precies wat de kosten zijn.

De meeste banken die we reinigen zijn van alcantara stof. Op de bovenstaande bank is flink geleefd en de vlekken die u ziet zijn zeker geen slijtageplekken.

En inderdaad geen slijtage want dit is het resultaat. De bank is weer als nieuw en kan nog jaren mee.

20 jaar oude trap gereinigd, dit is voor de behandeling.

Het resultaat na het reinigen.

Dit is een een Alcantara bank, het stof treft vet aan waardoor de de vlekken meer op slijtageplekken beginnen te lijken.

Alcantara stof kunnen we mooi schoon krijgen, dit is het resultaat na het reinigen van de bank, de bank is 20 jaar oud en kan nog jaren mee.