Bankstel reinigen in Eindhoven en omgeving 

Komt u uit de regio Eindhoven en wilt u uw bank, stoelen, trap of bureaustoelen laten reinigen? CleanZit komt aan huis of op kantoor en behandeld uw meubels ter plekken. CleanZit Meubelreiniging is gespecialiseerd in:

 

  • Bankstel reinigen
  • Eetkamerstoelen reinigen
  • Bureaustoel reinigen
  • Fauteuil reinigen
  • Trap reinigen
  • Auto interieur reinigen

 

CleanZit  reinigt met puur natuurlijke producten die we zelf maken en zo krijgen de meubels de originele kleur weer terug

De meubels worden geïnspecteerd en aan de hand hiervan wordt de meest optimale reinigingsmethode bepaald.

Alvorens we met de reiniging starten doen we eerst een kleine stukje van uw meubels behandelen zodat u direct weet wat het maximaal haalbare resultaat wordt.

Wij gaan alleen verder met de behandeling als we zeker weten dat de te behalen resultaat naar wens zal zijn en als wij verwachten dat het resultaat niet helemaal naar wens zal zijn dan krijgt u een hand van ons en gaan wij naar de volgende en hoeft u natuurlijk niks te betalen.


Wat kost het om een bank te laten reinigen? U kunt bij ons een offerte opvragen via WhatsApp. 

Bankstel reinigen Eindhoven

En inderdaad geen slijtage want dit is het resultaat. De bank is weer als nieuw en kan nog jaren mee.

Bank reinigen Eindhoven

 

Bankstel reinigen Eindhoven

De meeste banken die we reinigen zijn van alcantara stof. Op de bovenstaande bank is flink geleefd en de vlekken die u ziet zijn zeker geen slijtageplekken.

Meubelreiniging Eindhoven

Stoelen reinigen Eindhoven

Dure eetkamerstoelen laten reinigen of vervangen? De vlekken bestaan uit theevlekken, geknoei door de kinderen en huisdieren.

 

Meubelreiniging Eindhoven

Hier ziet u de zelfde eetkamerstoel na het reinigen. De vlekken zijn er allemaal uitgehaald en er is een coatinglaag aangebracht om de stoelen vuilafstotend te maken.

Bankstel laten reinigen Eindhoven

Hoekbank reinigen Eindhoven

Een mooie simpele hoekbank waar flink op geleefd zoals het hoort natuurlijk, de kinderen en katten hebben er een hele boel vlekken achter gelaten, mevrouw heeft met verschillende vlekkenreinigers de vlekken geprobeerd te verwijderen maar zonder resultaat.

Bank reinigen Eindhoven

De bank is diep gereinigd, het zichtbare en onzichtbare vuil is uit de bank gezogen door een sproei en extractiemethode. De bank is vuilafstotend gemaakt en kan nog jaren mee.

 

 

Bank reinigen Eindhoven

 

 

Alcantara bank reinigen Eindhoven

Dit is een een Alcantara bank, het stof treft vet aan waardoor de de vlekken meer op slijtageplekken beginnen te lijken.

Bank reinigen EIndhoven

Alcantara stof kunnen we mooi schoon krijgen, dit is het resultaat na het reinigen van de bank, de bank is 20 jaar oud en kan nog jaren mee.

Bankstel reinigen Eindhoven

Uw bank laten reinigen in Eindhoven of omgeving? Dat kan gewoon bij u in de woonkamer! Een offerte opvragen dat kan bij ons heel simpel. U stuurt ons een foto van uw bank via WhatsApp, wij sturen u vervolgens een prijsopgave door en als u akkoord bent dan kunnen we binnen een week de bank komen reinigen en vuilafstotend maken. 

Lees meer »