Alcantara bankstel reinigen

Gepubliceerd op 3 november 2019 om 02:16

De meeste vervuilde banken die we tegen komen zijn toch de prachtige Alcantara banken. Alcantara is een kunststof die gebruikt wordt als een alternatief voor suède in de kledingindustrie en meubelmakerij. De stof heeft een fluweelzacht aanvoelende bovenlaag. 

 

Alcantara meubels slijten niet snel en kunnen makkelijk 15 tot 20 jaar mee maar elk voordeel heeft zijn nadeel en onze ervaring met Alcantara banken is toch dat deze extreem vuil kunnen worden en in de meeste gevallen lijkt het wel alsof de meubels versleten zijn zoals in de onderstaande foto te zien is. Hieronder ziet u een prachtige 3 zitsbank van Alcantara stof, door de jaren heen ziet de bank er niet meer uit en zoals u kunt zien is de bank op de sommige plekken veel donkerder dan de rest. De donkere plekken lijken wel kaal of terwijl versleten maar niets is minder waar, de donkere plekken op de banken zijn vetvlekken die ontstaan zijn doordat huisdieren zoals honden en katten op de bank mogen en dat in combinatie met vlekkenreinigers die op erop worden gespoten in de hoop de vlekken te verminderen. De dikke vetlaag op de bank is niet met een doekje en een beetje water te verwijderen maar moet professioneel behandeld worden en wij van CleanZit zijn helemaal weg van deze prachtige vervuilde alcantara banken want zoals u onderaan kunt zien kunnen we Alcantara banken prachtig omtoveren. 

Alcantara 3 zits bank is weer als nieuw

En ja hoor hieronder ziet u het resultaat. De vlekken zijn verwijderd, vetlaag is eraf en er is een nieuwe beschermlaag op de bank aangebracht. De donkere plekken zijn zoals hierboven gezegd veroorzaakt door huisdieren en het proberen te verwijderen van vlekken met een schoonmaakmiddel wat we zeker niet aanraden. 


Reactie plaatsen

Reacties

Jolien Henriet
4 jaar geleden

Beste,

Is het mogelijk voor een prijsofferte te krijgen voor een beige alcantara hoeksalon. Ongeveer 2m op 2m, in belgie (oost vlaanderen)

Jeannette Pruijsen
4 jaar geleden

Graag een offerte voor een l-bank . De bank heeft alleen watervkekken en een limonade vlekken

Shpm v Dijk
4 jaar geleden

Hallo, bij deze zou ik graag prijsopvraag doen voor het reinigen van een bankstel. De bekleding is een soort van alcantara/su├Ęde-achtige stof in de kleur oranje. Ik woon in het plaatsje Liessel nabij Deurne in Noord-brabant.

anja derksen
4 jaar geleden

Graag prijsopgave van een witte stoffen bank ongeveer 3 mtr. 2 zitkussens en 7 rug kussens van groot naar klein, bank is diep ongeveer 60cm
Anja Derksen

Antoni Lindsy
4 jaar geleden

Beste,
Graag had ik een prijsofferte aangevraagd voor een groot grijs hoeksalon. Ongeveer 5m op 3m. Hoeksalon moet volledeg gereinigd worden.
Mvg
Antoni lindsy

Jose De kok
3 jaar geleden

Is het mogelijk om alleen te laten impregneren. Het gaat om 4 nieuwe eetkamerstoelen, stof velvet en 1 driezits bank leatherlook microvezel.

Familie Begemann
3 jaar geleden

Graag ontvangen wij een offerte voor het reinigen van twee Alcantara banken.
Afmeting 200 en 160cm lang en 90 cm breed.
In afwachting van uw reactie.
Met vriendelijke groet.

Yvonne krete
3 jaar geleden

Goedemiddag heb 6 eetkamerstoelen wat kost het om die te reinigen