Meubelreiniging aan huis door heel Nederland en Belgiƫ

Gepubliceerd op 3 november 2019 om 01:55

CleanZit Meubelreiniging reinigt door heel Nederland en België aan huis en dat doen we al sinds 2013. In deze blog gaan we een aantal klussen doornemen die we de afgelopen tijd hebben gehad. Hoewel we meer in de regio Den Haag, Utrecht en vaak in België zitten is de thuisbasis van CleanZit toch het prachtige Tilburg. In 2013 is het idee ontstaan om met CleanZit te beginnen en in 2014 bereikte we de 1e 100.000 volgers op facebook en toen ging het heel erg snel.

 

Hieronder ziet u een bankstel waar goed op geleefd is zoals het hoort natuurlijk. De vlekken zijn ontstaan door het knoeien van limonade, koffie, thee maar nog erger.. de vlekken werd alleen maar groter nadat er geprobeerd is om de vlekken te verwijderen met een vlekkenreiniger. Ons advies: Gebruik nooit een vlekkenreiniger voor het verwijderen van vlekken uit een bankstel of eetkamerstoelen. Een vlekken reiniger zorgt ervoor dat de vlekken groter en groter worden.

 

Via de WhatsApp is een offerte opgevraagd en wij hebben vervolgens een prijsopgave opgesteld en binnen een week konden we de bank al behandelen. 

Het resultaat van de gereinigde hoekbank

Hier onder ziet u het resultaat van de bovenstaande bank. De bank is door CleanZit diepgereinigd en geïmpregneerd. Niet alleen de vlekken hebben we verwijderd maar ook huismijt, de vieze geurtjes en overige troep hebben we uit de bank gehaald. Na het reinigen hebben we de bank vuilafstotend gemaakt. 


 »

Reactie plaatsen

Reacties

maia keizer
4 maanden geleden

Goede morgen, ik heb 4 eethoekstoelen waarvan de stof heel smerig is. Woonplaats is Enter vlakbij Almelo. Komt u daar ook en wat gaat het ongeveer kosten.

Bvd en vriendelijke groet,
Maria

Stefanie Brendonck
6 dagen geleden

Goeiemorgen , ik heb een stoffen grijze zetel in L vorm,is 3M breed. Door de kindjes zitten er vlekken van drank enz op en zou graag eens prijs willen voor te laten reinigen . Ik ben woonachtig in Belgiƫ in Middelkerke