Meubelreiniging aan huis door heel Nederland en België

Gepubliceerd op 3 november 2019 om 01:55

CleanZit Meubelreiniging reinigt door heel Nederland en België aan huis en dat doen we al sinds 2013. In deze blog gaan we een aantal klussen doornemen die we de afgelopen tijd hebben gehad. Hoewel we meer in de regio Den Haag, Utrecht en vaak in België zitten is de thuisbasis van CleanZit toch het prachtige Tilburg. In 2013 is het idee ontstaan om met CleanZit te beginnen en in 2014 bereikte we de 1e 100.000 volgers op facebook en toen ging het heel erg snel.

 

Hieronder ziet u een bankstel waar goed op geleefd is zoals het hoort natuurlijk. De vlekken zijn ontstaan door het knoeien van limonade, koffie, thee maar nog erger.. de vlekken werd alleen maar groter nadat er geprobeerd is om de vlekken te verwijderen met een vlekkenreiniger. Ons advies: Gebruik nooit een vlekkenreiniger voor het verwijderen van vlekken uit een bankstel of eetkamerstoelen. Een vlekken reiniger zorgt ervoor dat de vlekken groter en groter worden.

 

Via de WhatsApp is een offerte opgevraagd en wij hebben vervolgens een prijsopgave opgesteld en binnen een week konden we de bank al behandelen. 

Het resultaat van de gereinigde hoekbank

Hier onder ziet u het resultaat van de bovenstaande bank. De bank is door CleanZit diepgereinigd en geïmpregneerd. Niet alleen de vlekken hebben we verwijderd maar ook huismijt, de vieze geurtjes en overige troep hebben we uit de bank gehaald. Na het reinigen hebben we de bank vuilafstotend gemaakt. 

Reactie plaatsen

Reacties

maia keizer
5 jaar geleden

Goede morgen, ik heb 4 eethoekstoelen waarvan de stof heel smerig is. Woonplaats is Enter vlakbij Almelo. Komt u daar ook en wat gaat het ongeveer kosten.

Bvd en vriendelijke groet,
Maria

Stefanie Brendonck
4 jaar geleden

Goeiemorgen , ik heb een stoffen grijze zetel in L vorm,is 3M breed. Door de kindjes zitten er vlekken van drank enz op en zou graag eens prijs willen voor te laten reinigen . Ik ben woonachtig in België in Middelkerke

Esther Eberstadt van der Velden-Starink
4 jaar geleden

graag zou ik in contact komen om een prijsopgave te ontvangen voor onze grote hoekbank (losse zit- en rugkussens) en hocker.

Anita Plieger
4 jaar geleden

Ik heb een lichtgrijze hoekbank met vooral op 2 zittingen nogal wat vlekken, ik heb zelf al van alles geprobeerd ook met vlekkenmiddel. Nu las ik op ue site dat ik dat beter niet had kunnen doen. Is er nu nog wat door u wat aan te doen?

Brenda Diepeveen
4 jaar geleden

Goedendag ik heb een boekband en een kinderzetel die ik graag gereinigd en geïmpregneerd zou willen hebben. Ik woon in Arnhem en zou graag weten wat de kosten zijn die hieraan verbonden zijn.
Groeten Brenda

peggy
4 jaar geleden

beste

mijn zetel zitten vol drank plekken en honde geur wat zou het kosten om dat is proper te krijgen het is hoek zetel uit stof en de leuning is kunststofleer

Maria Meylaers
4 jaar geleden

Beste,
Ik zou graag de zitbank van merk “Bretz” laten reinigen. Het is nameljk zo dat mijn chihuahua regelmatig heeft daarop gepist, helemaal beneden. Niet op de sofa zelf, natuurlijk. Lengte van de sofa: 280 cm, breedte / diepte: 110 cm. Graag informatie over de prijs om volledige zitbank te reinigen. Wanneer is het eerste mogelijkheid? Ik zou graag asap een afspraak laten maken. Bedankt voor uw response!
Mvg.,
Maria

Pieterjan
3 jaar geleden

Beste,

Stoffen zetel met vieze muffe geur. Graag prijs om deze te reinigen. . Groetjes pieterjan