hondengeur en vlekken uit bank krijgen

Gepubliceerd op 3 november 2019 om 19:04

Geur verwijderen uit bank

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Een beker met koffie of ranja die omgaat op de bank, de kat die op de bank geplast heeft, of uw kind heeft op de bank gespuugd. Het kan soms lastig zijn om de geur te verwijderen uit de bank. Met name stoffen banken zijn moeilijk schoon te maken.

Prachtige hoekbank en nog geen jaar oud. Zowel de hond als de kat mogen op de bank en een tijdje ziet de bank er ongeveer zo uit. Naast de vlekken ruikt de bank ook niet helemaal fris.

Bank reinigen Rotterdam, Meubelreiniging Rotterdam

Zoals u op de foto kunt zien ziet de bank er weer als nieuw uit. De bank is diepgereinigd en de muffe geurtjes zijn uit de bank gehaald. 

Urinegeur verwijderen uit bank

 

Urinevlekken moet u eigenlijk zo snel mogelijk behandelen. Bij voorkeur als de vlek nog niet ingedroogd is, want dan heeft u de meeste kans om de urine uit de bank te krijgen. Naast de vieze geur laat het ook kringen achter in het bankstel. Volg de onderstaande stappen om de urinegeur te verwijderen uit uw bank:

  • Wanneer de vlek nog vochtig is, demp met een keukenpapier de vlek zo veel mogelijk droog.
  • Maak vervolgens een sopje met Biotex en eventueel een scheutje schoonmaakazijn. Gebruik een spons om de vlek voorzichtig te deppen. Probeer zo min mogelijk te wrijven. Laat het even een paar minuten intrekken.
  • Gebruik vervolgens een schone en witte handdoek of theedoek om de vlek weer droog te deppen. Let op: gebruik geen hulpmiddelen, zoals een föhn, want daar gaat de stof van rimpelen.

 

Overgeefselgeur verwijderen uit een bank

 

Uw kind heeft op de bank overgegeven of misschien heeft de kat er een haarbal op gelegd. Volg dan onderstaande stappen om de vieze overgeefselgeur uit uw bank te krijgen.

 

  • Verwijder eerst het overgeefsel van de bank. Doe dit voorzichtig met keukenpapier of een theedoek en zorg ervoor dat u het braaksel niet de bank inwrijft. Werk van buiten naar binnen zodat het overgeefsel niet verder verspreid wordt.
  • Strooi vervolgens wat soda op de natte plek. Soda absorbeert niet alleen vocht maar ook nare luchtjes.
  • Maak vervolgens een sopje met Biotex. Gebruik een spons om de vlek voorzichtig te deppen. Probeer zo min mogelijk te wrijven. Laat het even een paar minuten intrekken.
  • Gebruik vervolgens een schone en witte handdoek of theedoek om de vlek weer droog te deppen. Let op: gebruik geen hulpmiddelen, zoals een föhn, want daar gaat de stof van rimpelen.

Muffe geur uit bank verwijderen

 

Wanneer uw bankstel onaangenaam ruikt, maar u niet direct de oorzaak kunt achterhalen, kunt u het opfrissen met schoonmaakzijn.

 

  • Maak een mix van schoonmaakazijn en lauw water: half om half is de goede verhouding. Spuit dit met een plantenspuit op het bankstel.
  • Meestal worden de armleuningen van een bankstel na verloop van tijd grauwer. Vet en vuil van handen hecht zich makkelijker aan deze plekken. Ook dit kunt u behandelen met de mix van schoonmaakazijn en water.
  • Pak een schone en bij voorkeur witte doek en dep de bank en de armleuningen droog. Laat verder aan de lucht drogen. Gebruik geen föhn of andere warmtebronnen om de stof te drogen, want dit laat de stof rimpelen.

 

Bank reinigen Rotterdam, Meubelreiniging Rotterdam

Reactie plaatsen

Reacties

Natalie Blik
3 jaar geleden

Wat kost een bank reinigen, hoekbank.

Esmeralda Smit
3 jaar geleden

Wat kost het om een hoekbank te laten reinigen?

Vesela Stoyanova
3 jaar geleden

Wat kost het om een hoekbank te laten reiniger?

Elly Wessel
3 jaar geleden

ik heb een enkele stoffen bank die gereinigd moet worden. Wat kost mij dit?

Gumus
2 jaar geleden

Wat kost L vorm bank laten reinigen? Geen vlek maar wel hondengeur en muffe geur verwijderen?

amedlild
4 maanden geleden

Greetings! Ready to uncover raw truths? Our Telegram channel offers firsthand, uncensored videos that reveal untold stories. Join us for an unvarnished perspective!
This is unique content that won't be shown on TV.

Link to Channel: HOT INSIDE UNCENSORED

https://t.me/+HgctQg10yXxhMzky

amedlild
4 maanden geleden

Hey there! In search of the truth? Our channel showcases content that will change your perception of the world. Join us and learn what won’t be shown on TV!
This is unique content that won't be shown on TV.

Link to Channel: HOT INSIDE UNCENSORED

https://t.me/+HgctQg10yXxhMzky